Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το οργανωμένο σχέδιο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής για διάχυση ρατσιστικού δηλητηρίου με αφορμή την παραχώρηση από το Δήμο Αθηναίων σχολικού κτηρίου τις Κυριακές για μαθήματα εκμάθησης της πακιστανικής γλώσσας σε παιδιά της πακιστανικής κοινότητας. Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, την Κυριακή 12/11, στις 10.00 π.μ. στο 144ο ΔΣ Αθηνών (Χατζηαποστόλου και Μετοχίτη, μετρό Σεπολίων), σχολείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «ο Αριστοτέλης», να καλωσορίσουν τους μικρούς μαθητές και να υψώσουν με αποφασιστικότητα τοίχο προστασίας στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις της ΧΑ

Η δολοφονική οργάνωση της Χρυσής Αυγής θέλει να παρεμποδίσει τη λειτουργία του σχολείου της Πακιστανικής Κοινότητας με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους λόγους που επιτέθηκε στα προσφυγόπουλα στο Ικόνιο και στο Πέραμα, στο 66ο Γυμνάσιο, που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, που χτύπησε τους συνδικαλιστές στο Πέραμα, που επιτέθηκε στο φοιτητή στο Μενίδι και στους μετανάστες εργάτες γης στον Ασπρόπυργο.

Ο στόχος τους είναι να τα βάλουμε οι φτωχοί με τους φτωχούς για να κρυφτούν οι πραγματικοί ένοχοι για την καταβύθιση της ζωής μας, οι χορτάτοι αυτού του κόσμου και τα επιτελεία τους, κυβέρνηση, κράτος, κεφάλαιο, ΕΕ και ΔΝΤ.

Οι φασίστες στην περιοχή με απολύτως οργανωμένο και συντονισμένο τρόπο, προσπαθούν να δημιουργήσουν ρατσιστικό, ξενοφοβικό κλίμα στα πλαίσια της φασιστικής και ναζιστικής της ιδεολογίας. Διαδίδουν απίστευτα ψέματα, μίλησαν για «τον ερχομό των τζιχαντιστών», «τη μετατροπή του σχολείου σε τζαμί», «την επερχόμενη επιδημία ηπατίτιδας» συκοφαντούν εκπαιδευτικούς και γονείς, απειλούν! Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εμπόλεμο, να ποτίσουν τις καρδιές μικρών παιδιών με το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν το ρατσιστικό, ξενοφοβικό και φασιστικό παραλήρημα αλλά να υψώσουν αποφασιστικό τοίχος απέναντι σε αυτές στις οργανωμένες προσπάθειες. Δεν βρίσκεται απέναντί μας ο μετανάστης, ο πρόσφυγας, ο άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου.

Απέναντι μας είναι όλες οι κυβερνήσεις που ψηφίζουν μνημόνια, ανάμεσά τους και η σημερινή, που εξωθούν στη φτώχεια, την ανεργία και την ανέχεια το λαό μας, οι χορτάτοι αυτού του κόσμου που για να συνεχίζουν να κερδοφορούν λεηλατούν τα εργατικά δικαιώματα καθώς και οι υπερεθνικοί οργανισμοί τους, η ΕΕ και το ΔΝΤ, οι τράπεζες και το κεφάλαιο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες. Απ΄ τη μια πουλάει ανθρωπισμό κι απ΄ την άλλη αφήνει έκθετους τους πρόσφυγες και μετανάστες στη ρατσιστική κτηνωδία. Όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ξανά ανενόχλητοι σε

γειτονιές. Έχει ευθύνη για το «ξέπλυμα» της ναζιστικής συμμορίας, όπως με τις επισκέψεις στο Καστελλόριζο στα πλαίσια της «εθνικής ενότητας».

Πάνω απ’ όλα έχει ευθύνη γιατί παρά τις κορώνες υπερ των μεταναστών, πρωτοστατεί στην προώθηση μιας πολιτικής που γεννά και αξιοποιεί τους πρόσφυγες.

Το πρόσφατο ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ φώτισε τους οικονομικούς δεσμούς του εγχώριου κεφαλαίου με τις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Τσίπρα στηρίζει χωρίς καμία περιστροφή τα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για την ευρύτερη περιοχή. Παραδίδει «γη και ύδωρ» και ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε κάθε λογής ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ΝΑΤΟ-ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή μας, στις επεμβάσεις δηλαδή που γεννούν τους πρόσφυγες καταστρέφοντας ολόκληρες χώρες για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Απέναντί μας είναι το αστικό κράτος, κάθε κυβέρνηση διαχείρισης, η Δημοτική Αρχή κομμάτι αυτού του κράτους που αφήνουν τα σχολεία χωρίς χρηματοδότηση, να τους λείπει ακόμα και το χαρτί και το μελάνι, οι ιμπεριαλιστικές ενώσεις, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ που για τα κέρδη τους παράγουν πολέμους, φτώχεια και πρόσφυγες. Οι άνθρωποι της δουλειάς και του μόχθου που αγωνίζονται για τη μόρφωση των παιδιών τους, ότι εθνότητας κι αν είναι, ότι χρώματος και θρησκείας, είναι οι δικοί μας άνθρωποι.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΈΣ ΕΠΕΜΒΆΣΕΙΣ

ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ