ΤΡΙΤΗ 28/2 ΣΤΙΣ 10:00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/2 ΣΤΙΣ 6μμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η ληστεία της κυβέρνησης, της τρόικας και του τραπεζιτών συνεχίζεται με απίστευτες ταχύτητες μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση των πάντων στον απόλυτο έλεγχο του κεφαλαίου. Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης «πανηγυρίζει» για την «συμφωνία» που παραδίδει την οικονομική-κοινωνική-πολιτική ζωή της χώρας  στην ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και την μετατρέπει σε μια εκτεταμένη ευροκινεζική ζώνη στυγνής  εκμετάλλευσης.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Την Τρίτη 28/2, καλούμε σε συγκέντρωση μαζί  με την ΕΜΔΥΔΑΣ στον ΟΕΚ (Πατησίων & Σολωμού), στις 10:00. Το κλείσιμο Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εστίας  στοχεύει στην απαλλαγή των εργοδοτών από την εργοδοτική εισφορά, ενώ πετάει στο δρόμο τους 1.400 εργαζόμενους και 2.000 παιδιά εργατικών οικογενειών με την κατάργηση 25 βρεφονηπιακών σταθμών. Εγκληματούν σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων και ολοκληρώνουν την εξαθλίωση τους, αφού καταργούν και εξαφανίζουν τις όποιες παροχές κοινωνικού χαρακτήρα.

  • Την Τρίτη 28/02 μετά τη συγκέντρωση στον ΟΕΚ θα πραγματοποιήσουμε πορεία στο Υπουργείο Εργασίας ενάντια στα χαράτσια των νέων εισφορών στο ΕΤΑΑ- ΤΣΜΕΔΕ και την κλοπή των αποθεματικών των ταμείων.
  • Την ΤΕΤΑΡΤΗ 29/02 καλούμε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 6μμ.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ