Τα τελευταία 3 χρόνια, όλοι μας, βιώνουμε μία άνευ προηγουμένου επίθεση από την μεριά του κεφαλαίου με στόχο να ξεπεράσει την κρίση του. Πλευρά αυτής της επίθεσης είναι και τα συνεχώς αυξανόμενα φαινόμενα εργοδοτικής αυθαιρεσίας που προκαλεί η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και η νέα αντεργατική νομοθεσία. Όλοι μαζί, κεφάλαιο, τραπεζίτες, κυβερνήσεις, ΕΕ και ΔΝΤ με συνεχείς εκβιασμούς θέλουν να μας τρομοκρατήσουν.

Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση τους. Το τι θα γίνει κρίνεται και από το αν εμείς θα σηκώσουμε το ανάστημά μας στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει για να ανατραπεί αυτή η πολιτική και οι διαχειριστές της. Η επίθεση στους εργαζόμενους μιας εταιρείας είναι επίθεση σε όλους μας.

Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του στον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων της Phone Marketing. Κάθε μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, ενάντια στους εκβιασμούς της εργοδοσίας για ελαστική εκ περιτροπής εργασία και μισθούς πείνας, δεν μπορεί παρά να είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων.

Οι εργαζόμενοι είμαστε που παράγουμε όλο τον πλούτο και έχουμε δικαίωμα να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν. Με ένα εργατικό και λαϊκό κίνημα ρήξης και ανατροπής. Με την αγωνιστική ταξική ενότητα και αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εργαζόμενων και ανέργων που θα ξεπερνά τις υποταγμένες ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Για να ανατραπεί η επίθεση και να επιβληθούν κατακτήσεις, σε όφελος της εργατικής τάξης και της κοινωνικής πλειοψηφίας. Για να πάρουν οι εργαζόμενοι στα χέρια τους επιχειρήσεις, όπως αυτή με εργατικό έλεγχο, για τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.


 

Κανένας Εργαζόμενος – Κανένα Σωματείο μόνο του.