ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στις 5 Φλεβάρη έξω απ’ τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Αττικής, όπου είχε προγραμματιστεί συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 400 εκ ευρώ. Στην συγκέντρωση καλούσαν τα σωματεία: Μισθωτών Τεχνικών, εργαζόμενων στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΣΕΤΗΠ και ΣΕΕΝ. Η αύξηση αυτή θα οδηγούσε σε νέα κλοπή από τα αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ, του βασικού μετόχου της τράπεζας Αττικής, οδηγώντας σε περαιτέρω μετατροπή του ΤΣΜΕΔΕ σε τραπεζίτη και σε νέα θυσία των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
 
Μετά από πίεση των συγκεντρωμένων, η Γενική Συνέλευση των μετόχων δεν πραγματοποιήθηκε και αναβλήθηκε για τις 18 Φλεβάρη.
 
Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε, να βάλουμε φραγμό στη νέα κλοπή των αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ και στην διάλυση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
 
Κανένας εφησυχασμός. Η επίθεση στα δικαιώματά μας δεν σταματά εδώ, θα κλιμακωθεί περαιτέρω. Η σημερινή κινητοποίηση είναι ένα βήμα κλιμάκωσης της πάλης για τα ασφαλιστικά δικαιώματα των μηχανικών και τεχνικών, φωτίζει τη δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι. Δεν θα σταματήσουμε εδώ. Κλιμακώνουμε τη δράση μας, βάζοντας στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου, που εφαρμόζει η τρικομματική κυβέρνηση και θυσιάζει τα δικαιώματά μας στο βωμό της κερδοφορίας των ομίλων.
 
ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ