ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/6, στις 11 πμ στην ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όλοι στο συλλαλητήριο, την Τετάρτη 12 Ιούνη στην ΕΡΤ στις 6 μμ

 

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!

Το σωματείο μισθωτών τεχνικών εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενου της ΕΡΤ. Καταδικάζει την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης για άμεσο κλείσιμο της ΕΡΤ. Η απόφαση αυτή αποτελεί την άμεση εφαρμογή του σχεδίου κυβέρνησης –ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου για τις απολύσεις χιλιάδων εργαζόμενων του δημοσίου με πρώτους τους 2800 εργαζόμενους της ΕΡΤ. Παράλληλα οδηγεί στην παράδοση της ενημέρωσης στο ιδιωτικό κεφάλαιο και τους καναλάρχες για άμεσο έλεγχο και κερδοφορία. Αποτελεί το πρώτο βήμα για να ακολουθήσει η κατάργηση και άλλων δημόσιων οργανισμών, μαζικές απολύσεις σε όλο το δημόσιο και επιβολή του εργασιακού μεσαίωνα παντού.

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους ανέργους, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία την Πέμπτη 13 Ιούνη και στην κατάληψη του κτηρίου της ΕΡΤ. Για μια μαζική ασπίδα αλληλεγγύης, που θα ακυρώσει τα κυβερνητικά σχέδια. Για να γίνει αυτός ο αγώνας, η αρχή για την άμεση συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μέχρι τη νίκη.