ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!


Για την αξιοπρέπεια και την ανατροπή
Συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 7/11 στις 4:00 μμ στην Αγία Παρασκευή


Μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας, τα ΜΑΤ της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μπήκαν απόψε  στις 4.20’ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, βυθίζοντάς την για δεύτερη φορά στο μαύρο. Σήμερα δεν χτύπησαν μόνο εργαζόμενους που μάχονται για τη δουλειά τους. Χτύπησαν μαζί και τη φωνή που διατήρησε την ενημέρωση αδιάλειπτα επί πέντε μήνες με αυταπάρνηση, το σύμβολο τηςαξιοπρέπειας, της συλλογικότητας και του αγώνα της εποχής μας.


Από τις πρώτες πρωινές ώρες οι δυνάμεις καταστολής του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού προσπαθούν με τα χημικά να κρατήσουν τον κόσμο μακριά. Δεν πρόκειται όμως να τα καταφέρουν! Δεν θα τους περάσει! 

Το μαχόμενο συνδικαλιστικό κίνημα και όλος ο λαός της Αθήνας πρέπει να σταθούν αποφασιστικά στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων στην ΕΡΤ, στον αγώνα για ελεύθερη ενημέρωση, ενάντια στις απολύσεις, για το Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία της εποχής μας. Τώρα είναι η ώρα για την ανατροπή της κανιβαλικής και υπεραντιδραστικής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κάθε κυβέρνησης που εφαρμόζει αντιλαϊκή πολιτική και διαλύει κάθε ίχνος δημοκρατίας.


Όλοι στον αγώνα για την υπεράσπιση της ΕΡΤ!


Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις που εξαγγέλλουν οι εργαζόμενοί της.


Όλοι στο δρόμο, στη συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 7/11 στις 4:00 στην Αγία Παρασκευή