Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών χαιρετίζει τους/τις εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στη σημερινή απεργία της 16 Μάρτη και στην απεργιακή πορεία στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα συνδικάτα και στους διαδηλωτές με στόχο να διαλύσουν τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Η αστυνομία, όχι μόνο επιτέθηκε βίαια πετώντας κρότου λάμψης, χημικά και χρησιμοποιώντας ακραία καταστολή, αλλά δε δίστασε να προβεί μετέπειτα σε συλλήψεις και προσαγωγές. Ανάμεσά τους και δύο συναδελφισσών, μελών του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, οι οποίες έχουν μεταφερθεί αναίτια στη ΓΑΔΑ και μάλιστα η μία εξ αυτών είναι τραυματισμένη στο κεφάλι χωρίς να της επιτρέπεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Είναι η ίδια εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που δολοφονεί στα τρένα, χτυπά τις μαζικές διαδηλώσεις του λαού, συλλαμβάνει και χτυπά εργαζόμενους. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τον αγωνιζόμενο λαό που εδώ και μέρες έχει κατακλύσει τους δρόμους με μεγάλα συλλαλητήρια και απεργίες. Δε θα τους περάσει!

Ο αγωνιζόμενος λαός δεν τρομοκρατείται!

Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Όλοι και όλες στον αγώνα! Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία!

Απαιτούμε:

Να αφεθούν ελεύθερες/οι όσες/οι έχουν προσαχθεί ή συλληφθεί και να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία! Καμία προσαγωγή να μη μετατραπεί σε σύλληψη.

Να δοθούν άμεσα πρώτες βοήθειες στη συναδέλφισσα και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο!