Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών καταγγέλει την απροκάλυτπη επίθεση των ΜΑΤ και των δυνάμεων καταστολής στην Πλατεία του Αη Γιάννη της Αγίας Παρασκευής, καθώς και τη συκοφάντηση και στοχοποίηση της συναδέλφισας, μέλος τους Σωματείου και Δημοτικού Συμβόλου της Αγίας Παρασκευής Μελίνα Αλεφαντή.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τις ευλογίες του δεξιού-συντηρητικού Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και την επιστραύτευση ΜΜΕ στήνει όργια καταστολής και στοχοποίησης των κατοίκων, νεολαίων και εργαζομένων της περιοχής από το βράδυ της Τρίτης 5 Μαϊου μέχρι και σήμερα. Περικυκλώνει με ΜΑΤ και ΟΠΚΕ τις πλατείες, στοχοποιεί τον κόσμο που αγωνίζεται, βαφτίζει ‘’διοργανωτές πάρτυ’’ πολιτικές συλλογικότητες και παρουσιάζει ως ‘’επικίνδυνους και ανεύθυνους’’ ανήλικους νεολαίους που κάθονται απλά σε μια πλατεία.

Με αυτόν το τρόπο η Πολιτική Προστασία και η Κυβέρνηση επιλέγουν να καλύψουν τα τεράστια κενά στο ΕΣΥ και τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί και τις δηλώσεις του θερμού υποστηρικτή της και δημάρχου της Αγίας Παρασκευής που το Πάσχα καλούσε τους κατοίκους να προσκηνύσουν αναπαράγοντας θρησκόληπτες ανοησίες για τον κορωνοϊό και τη θεία κοινωνία. Ενώ την ίδια ώρα ο Δήμαρχος και τα αρμόδια Υπουργεία επιδιώκουν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών της νύκτας και των μπράβων της περιοχής γεμίζοντας την πλατεία με τραπεζάκια και μαγαζιά και διώχνοντας τους κατοίκους της περιοχής, το λαό και τη νεολαία από τις πλατείες.

Η δημοτική αρχή, η Κυβέρνηση και ο όχλος των ΜΜΕ που τη στηρίζουν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε επίθεση κατά αγωνιστών.

Η καταστολή, η κρατική βία και εκφοβισμός, η πολτική στοχοποίηση και συκοφάντηση δε θα περάσουν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ – ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΚΑΤΩ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΛΕΦΑΝΤΗ.