Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της γενικής μας συνέλευσης (βλ. εδώ) και της μεγάλης συμμετοχής εργαζομένων στην κλαδική απεργία στις 31 Γενάρη με αιχμή τη διεκδίκηση υπογραφής κλαδικής ΣΣΕ, στην οποία συμμετείχε το σωματείο μας μαζί με την Ομοσπονδία και το Συνδικάτο Οικοδόμων και άλλα σωματεία (βλ. εδώ), οι εργοδότες του κλάδου απέστειλαν πρόσκληση συνάντησης στο σωματείο για τη διαπραγμάτευση υπογραφής κλαδικής ΣΣΕ που θα καλύπτει μηχανικούς & τεχνικούς.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου ενόψει της διαπραγμάτευσης με την εργοδοσία, για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και κατοχύρωση εργασιακών δικαιωμάτων, σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία των εργοδοτών την ημέρα της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/2/2024 στις 17.00, στα γραφεία του ΣΑΤΕ (Φειδίου 14 -16, Αθήνα).

Εντείνουμε την παρέμβαση και την ισχυροποίηση του σωματείου μέσα στους χώρους δουλειάς, με τον ενεργό ρόλο κάθε μέλους, προκειμένου να γίνει υπόθεση όλο και περισσότερων συναδέλφων/ισσών η διεκδίκηση υπογραφής της ΣΣΕ.